Над 100 изявени собственици на бизнес от различни области се събраха вчера за деня на отворените врати в BNI Приста под надслов „Голям бизнес ден“. BNI е международна бизнес мрежа, основана на принципа „Печелиш повече, когато помагаш на другите да печелят“. Философията й е правене на бизнес чрез препоръки, като насърчава членовете си да развиват значими и дългосрочни отношения с утвърдени професионалисти и хора от бизнеса. BNI България е основана на 1 декември 2015 година и има 13 дружества в страната, в които членуват над 350 утвърдени бизнес собственици. За 7 години генерираният бизнес по препоръки в мрежата на BNI България е 89 000 000 лева. През 2022 година бизнес лидерите сключват сделки за над 25 000 000 лева.
Вчерашното събитие беше отлична възможност за топ професионалисти от Русе да общуват, да се учат един от друг и да изградят нови ценни бизнес контакти. Атмосферата беше делова, с осезаемо вълнение и „аромат“ на бизнес още от сутринта. 
Успехът на това събитие демонстрира силата на нетуъркинга /създаването на контакти на събития/ и значението на изграждането на дългосрочни бизнес контакти.
„Ако искате и вие да се потопите в подобна бизнес атмосфера и да помогнете на бизнеса си да се развива, можете да посетите някоя от седмичните срещи на бизнес организацията BNI Приста“. Това бе посланието към всички гости на дружеството. Срещите се провеждат всеки вторник от 8 часа в Регионална библиотека „Любен Каравелов“.