Изказване на треньора на Черно море Илиан Илиев лед срещата от 24-я кръг на efbet Лигата между варненския тим и Септември, завършила 3:0 за „моряците“.
Илиан Илиев (треньор на Черно море) – „Важни бяха трите точки. Може би първото полувреме играхме по-добре. Второто полувреме в първите му минути, типично за нас се отпуснахме и дадохме самочувствие на противника. И като знаем обстановката тук – ако падне един гол и щеше да стане хаос. Добре, че вкарахме трети гол и се поуспокоиха нещата. Но това не трябва да го допускаме, особено у дома. Да имаме такива амплитуди – от едно добро първо полувреме да допускаме такива спадове, тъй като може и са ни коствали точки.
Едгар Пашеко дойде с тази контузия от последния мач в неговия отбор, лекувахме го и мислехме, че може да се получат нещата да запише няколко минути, но за нещастие се обади контузия, не на същото място, но пак. Сега почиваме два дни, в сряда имаме контрола със Созопол. За съжаление не можахме да намерим втори противник. Контролата ще е тук. Не можахме да намерим друг съперник.“