Треньорът на столичния Септември остана много доволен от играта на тима си при успеха срещу Ботев (Пловдив).
"Няма как да не съм доволен от играта и победата. Говорихме се с момчетата, че досега играхме добре, но трябва и да печелим. Направихме го вече в два мача поред. Отборът расте", зарадва се специалистът.
"Футболистите играят за себе си и се надявам, че някои от тях ще отидат и на по-добри места. Дано Сами (б. а. - Александров) да успее да се наложи в ЦСКА. Красиан Колев има леки психологически проблеми, дано не ме слуша сега, но вярвам, че може да ги преодолее и да има голямо бъдеще във футбола", каза още младият треньор.
"Мен ме интересува моят отбор, конкурентите ни да мислят за тяхната игра. Винаги съм казвал, че нацианалният отбор е лицето на българския футбол. Няма да давам съвети на селекционера Младен Кръстаич, но когато играят повече млади българи, това е добре за тима", добави той.
"Гостуването на Черно море ще бъде един от най-трудните ни мачове през сезона. Изключително уваавам Илиан Илиев и Петьо Костадинов. Те са един от отборите, които играят най-добре у дома", завърши Светослав Петров.