Стартиращи компании и малки и средни предприятия, които искат да създадат и наложат на пазара своя бранд, ще имат възможност да получат полезни съвети от представители на някои от най-успешните компании в България на международна конференция For Better Branding днес. Събитието ще се проведе в Интер Експо Център от 9:00 ч. Негов организатор е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).
По време на форума представители на някои от водещите български компании, сред които "КлаудКарт" (CloudCart), "Ребранд" (Rebrand), "Хармоника" (Harmonica), "Руубар" (Roobar), "Ескрео" (Escreo) и др. се очаква да споделят опита и познанията си по темата за това какво се изисква, за да бъде изграден един успешен бранд, както и да навлязат в детайли как всяка компания може да развие дигитален и визуален брандинг.
В края на събитието ще бъдат представени и победителите от инициативата For Better Branding, избрани сред над 100 кандидатствали малки и средни предприятия, които ще получат безплатен брандинг, лого или дизайн на опаковка.