"В сряда след мача с Левски веднага ще разберете какво ще е моето бъдеще в Ботев. Аз вече за себе си съм взел решение", обяви наставникът на "канарчетата" Станимир Стоилов след инфарктния успех над Локомотив Пловдив с 2:1.

При резултат 1:0 в полза на Локомотив феновете на Ботев започнаха да скандират "Оставка" по адрес на Стоилов, а само за пет минути неговият тим успя да постигне пълен обрат. "Не за първи път ми се случват такива работи на мен, според мен има от първи ден хора, които не харесват моето присъствие в Ботев. В сряда след мача с Левски веднага ще разберете какво ще е моето бъдеще в Ботев. Аз вече за себе си съм взел решение", каза Мъри след двубоя.

"Според мен стана едно истинско дерби, с много напрежение в играта и на двата отбора. Ние имахме щастието накрая да отбележим два красиви гола. Винаги е добре, когато се печели дербито на Пловдив. За моя радост във всичките ми участия в дербито успяваме или да спечелим, или в най-лошия случай да завършим наравно. Нашият отбор бе поставен под огромно напрежение след загубата за Купата. Този отбор има класа, има и характер. Това е много нов отбор и му трябва време да се успокои и да играе", допълни Стоилов.

"Още от самото ми идване в Ботев се създаде излишно напрежение и че едва ли не трябва да станем световни шампиони веднага. Този отбор беше играл само шест месеца, когато аз дойдох в отбора, от този момент отборът започна да печели важни мачове. Този отбор на Ботев дълги години ще радва хората. Иска време, иска работа и иска търпение. Без значение кои ще са треньори или ръководители", каза още той.