Бизнес форум "Предизвикателствата пред пазара на имоти – политически, икономически, технологични" организира сайтът за обяви на недвижими имоти Imoti.net , част от Investor Media Group, на 24 февруари в хотел Graffit Gallery Design, Варна, от 14:00 часа.
Тази година бизнес форумите, част от Годишните награди на imoti.net, са в подкрепа на фондация "Очи на четири лапи", като аудиторията във Варна също ще има възможност да се включи в инициативата, съобщиха организаторите. Модератор на форума ще бъде Снежана Стойчева, управител на Imoti.net. 
По време на първия бизнес форум в морската столица анализ на пазара на жилищни имоти във Варна и региона ще направи експертът в имотния бранш Елена Парова от агенция за недвижими имоти "Явлена" във Варна. С обзор на новото строителство в региона, в бизнес форума ще се включи инж. Борислав Точевски от Националната асоциация на строителните предприемачи.
Повече за жилищното кредитиране и какви са предизвикателствата и възможностите през 2023 г. пред варненската аудитория ще разкаже Даниела Иванова - началник отдел "Ключови партньорства и пейрол бизнес" в Пощенска банка.
Но бизнес форума Теодора Калчева ще представи важни функционалности в Imoti.net, а веднага след това представители на фондация "Четири лапи" ще разкажат повече за инициативата и кучетата – асистенти, които се обучават за водачи на слепи хора, асистенти на деца с диабет, аутизъм, деца и възрастни с двигателни проблеми. 
Форумът във Варна ще завърши с експертна дискусия отново на тема "Предизвикателствата пред пазара на имоти - политически, икономически, технологични", в която ще се включат специалисти в имотния бранш, банкери, икономисти, брокери и строителни предприемачи.
Подобни форуми на сайта за обяви за недвижими имоти ще има в още шест града от страната, като предстоящите са в София на 6 март и Пловдив на 13 март.