„Започни от тук!“ е новото послание на „Мениджър за един ден“ 2023, планиран за провеждане на 27ми април, а кампанията по привличане на институции и компании е вече активна, съобщиха от организаторите и от Джуниър Ачийвмънт България.
 "Тази година си пожелахме да привлечем още повече институции и компании, които да отворят широко врати на бъдещото поколение млади мениджъри. Стремим се да достигнем до различни краища на страната ни, с което да дадем равен шанс на участие на учениците и студентите от всички краища на страната ни", споделя Васил Димитров, мениджър на отдела "Маркетинг и корпоративни партньорства" на компанията.
Поканени за участие в кампанията са всички институции и компании, чиято сфера на дейност е подходяща за работа с непълнолетни, тъй-като основните участници в програмата за кариерно ориентиране са ученици над 16 години, студенти, както и младежи, които може и временно да са в процес на търсене на своята роля и професия.
Методът на работа в „Мениджър за един ден“ е добре познат в чужбина, като "job-shadow day", чрез който компании предоставят възможност на служители от различни отдели да приемат нова роля за кратък период от време, и да разберат на бързо, дали тази нова роля е тяхното ново призвание.
От "Джуниър Ачийвмънт България" уточняват, че кампанията "Мениджър за един ден" ще бъде проведена в присъствен или неприсъствен (онлайн) формат, спрямо избора на всяка една организация – домакин.
Заедно с подкрепата на всички организации, институции и компании, всяка година са привлечени над 1700 младежи от цялата страна. През годините над 5900 директори, управители, мениджъри и ръководители са подкрепили събитието, а вдъхновените участници са над 55 000, сочат организаторите на кампанията. 
Участието в "Мениджър за един ден" е чудесна възможност младежите да се запознаят с конкретни специалисти от различни сфери, които в някои случаи предлагат и възможности за стажуване на избрани участници, смятат организаторите на събитието.
Институциите или компаниите, които искат да участват в кампанията могат да се регистрират до 25март на https://mfd.jabulgaria.org/