Дванадесетото издание на единственото изложение на бранша, свързан с човешките ресурси "HR Industry", събира днес професионалистите в сектора за представяне на най-добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, технологиите и иновациите в сферата, както и още много актуални теми, съобщиха организаторите "Джоб тайгър" (JobTiger).
Събитието ще се проведе от 10:00 до 18:00 часа в "Интерпред - Световен търговски център" в столицата.
В официалното откриване се очаква да вземат участие Генчо Керезов, заместник-кмет по направление "Дигитализация, иновации и икономическо развитие", Столична община; Никола Стоянов, министър на икономиката и индустрията; Полина Маринова, изпълнителен директор на Агенцията по заетостта, Бойко Таков, изпълнителен директор на Агенцията за малки и средни предприятия.
В четири зали ще се проведат презентации и уъркшопи на разнообразни теми, а програмата на презентациите може да бъде видяна тук.
"HR Industry и тази година ще събере на едно място топ компаниите на HR пазара и ще даде на всички посетители възможност само в рамките на един ден да се запознаят с новости и тенденции, които ще определят работата в бранша през цялата година", заявяват организаторите на събитието.
Сребърни спонсори на изложението са "планИТ" (planIT) и "Елана Фонд Мениджмънт". Партньори са Българската асоциация за управление на хора, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, bilet.bg, "Пюр уотър" (Pure Water), "Трастена" (Тrastena), "Баристо" (Baristo), "ДелиФидели" (DeliFideli). Организационен партньор е "Интерпред - СТЦ" София.