Бившият италиански национал Антонио Касано смята, че „единственият шанс Симоне Индзаги да запази работата си в Интер е, ако спечели Шампионската лига“. Касано говори в подкаста на друг бивш национал на Италия Кристиан Виери BoboTV и добави, че в противен случай ръководството на гранда от Милано ще прибегне до промени.
„Извън дербито и Суперкупата той не се справя добре. Ако бях на мястото на Индзаги, щеше да ме е срам, ако изоставам с 13 точки от състава на Наполи, който е по-слаб от моя. Той трябва добре да погледне себе си. През миналия сезон катастрофата беше избегната само със спечелването на два трофея, но този път това няма да го спаси“, каза още 40-годишният Антонио Касано.
Симоне Индзаги спечели Купата на Италия и Суперкупата на страната в дебютния си сезон след като наследи Антонио Конте начело на Интер и се конкурираше с Милан до последно за титлата в Серия А.
Към момента активът на Индзаги начело на Интер е 54 победи, 13 равенства и 15 загуби, а футболистите му са отбелязали 164 гола и са допуснали 78.