Старши треньорът на женския баскетболен тим на Монтана 2003 Николай Господинов заяви, че успехът на словенския Цинкарна (Целе) с 95:50 в Адриатическата лига е бил напълно заслужен.
"Заслужена победа на отбора на Цинкарна (Целе). Доминираха във всеки един аспект от играта. Не успяхме да се справим и да отговорим на агресията им, която имат на тяхната пресираща защита. Изключително физически силов тим и тела с невероятен атлетизъм. На база на тази агресия предизвикаха 28 грешки и вкараха 34 точки именно от грешки. Не можахме да спечелим борбата под коша. Имат 25 борби в нападение, от които са вкара 19 точки", коментира Господинов пред офиалния сайт на турнира след мача в Монтана снощи.
"Определено те са най-добрият отбор в лигата, класата им е огромна. Не искам да звучи като извинение, но имахме здравословни проблеми и три дни преди мача шест от момичетата бяха с температура, повръщане и разстройство, така че и това се отрази на нашата енергия и сила. Трябва да си извадим изводите, да направим един добър анализ и да се върнем на правилната посока. Поздравления отново за отбора на Цинкарна (Целе)", завърши Николай Господинов.