"Според мен това бе добра година за националните отбори, дано следващата да е по-добра", заяви президентът на БФС Борислав Михайлов след загубата от Украйна с 0:1 на Националния стадион "Васил Левски".

Възпитаниците на Любослав Пенев приключиха 2012 година с поражение, но въпреки това Михайлов е доволен от изминалите 12 месеца. "Щеше да е хубаво да завършим поне наравно, но не успяхме да отбележим през второто полувреме. Резултатът не е важен, за мен беше полезна проверка. Според мен това бе добра година за националните отбори, днес се изправихме срещу пети отбор, участвал на Европейското първенство. Класирахме два юношески отбори напред. Не е толкова лоша годината, надявам се следващата да е по-добра", коментира шефът на родната футболна централа след срещата.

Михайлов разкри подробности и около контузията на сина му Николай. "Тежко е състоянието му, скъсан менискус и разтегната вътрешна връзка. Утре заминава за Холандия и от там на операция. Лекарите ще кажат колко време ще отсъства, но е жалко", каза президентът на БФС.