"Бяхме статични през първото полувреме, а през втората част изпуснахме няколко положения, но не мисля, че заслужавахме да загубим", коментира селекционерът на националния отбор Любослав Пенев след поражението от Украйна с 0:1.

"Лъвовете" завършиха годината със загуба, след като отстъпиха на Украйна на Националния стадион "Васил Левски", като единственият гол в мача отбеляза Александър Кучер. "Щеше да е хубаво да завършим годината с победа, но не мисля, че заслужавахме да загубим. Бяхме много статични през първото полувреме, през втората част създадохме 2-3 чисти голови положения, но ги пропуснахме. Играчите малко подцениха единоборствата и често ги губеха, което веднага се отрази. Много е важно да сме наясно, че още нищо голямо не сме постигнали. Вървим в добра посока, но имаме още много работа", сподели Пенев на пресконференцията след двубоя.

"Извиках нови футболисти в групата, за да изпробвам различни варианти. Няколко човека висят с картони в халфовата линия - Дяков, Гаджев, Георги Миланов, и трябва да имам други варианти. Доволен съм от включването на Иван Цветков и Маркиньос", допълни наставникът на България.