Едмънтън постигна четвърто поредна победа в Националната хокейна лига след 5:2 над гостуващия Сиатъл. Конър МакДейвид се разписа и с 38 попадения през сезона е лидер при голмайсторите. Зак Хайман добави гол и две асистенции, а Леон Драйзайтл допринесе с 2 асистенции и вече има 70 точки през кампанията. 
Евгени Дадонов вкара два пъти и помогна на Монреал да спечели с 4:1 срещу гостуващия Уинипег.
Сет Джоунс изравни 56 секунди преди края на редовното време за 3:3, а след това реализира и победното попадение за 4:3 в 2:44 минута на продължението, за да донесе успеха на Чикаго над гостуващия Бъфало. Филип Курашов допринесе с попадение и две асистенции за домакините, които записаха четвърти успех в последните си пет мача.
Вилям Ниландер реализира втория си гол в срещата в 1:53 минути на продължението и осигури победата на Торонто с 5:4 срещу гостуващия Флорида. Ниландер добави и асистенция. Мич Марнър завърши с две асистенции и е в рекордна за клуба серия от 19 поредни домакинства с поне точка. Кевин Хейс вкара първия хеттрик в кариерата си, а Филаделфия спечели с 5:2 срещу Анахайм, за да запише осма победа в последните си десет мача. Расмус Ристолайнен добави гол и асистенция. Ниш Шмалц и Ник Бюгстад вкараха при дузпите, а Аризона надделя над гостуващия Детройт с 4:3. Бюгстад се отличи с гол и асистенция в редовното време, а вратарят Конър Инграм направи 37 спасявания.
Джаред Сърджън изпъкна с две попадения, а Филип Густафсон отрази 34 шайби при успеха на Минесота с 4:2 над домакина Вашингтон.  Кевин Манкинен парира 39 изстрела и допринесе решаващо за успеха на Нешвил с 2:1 над гостуващия Кълъмбъс. Коди Глас и Яков Тренин бяха точни за домакините, които спечелиха последователни срещи за първи път от края на ноември.