НАП се стреми да направи плащането на данъци по-лесно, защото се знае, че не е приятно. Но по Коледа стават чудеса! И едно от тях е доброто настроение, което обхваща длъжници на приходната агенция, когато влязат да се издължат в стая 101 на офиса на НАП в Русе, съобщиха от приходната агенция. 
Там винаги с усмивка посреща клиентите чаровната Петя Анчева, а от няколко дни малката стая е изпълнена и с много коледен чар. Снежанка и джуджетата, Снежко до елхата и гирлянди край цветята обграждат посетителя и докосването до празника му напомня, че в живота парите са преходна грижа. И от стая 101 човек излиза с повече настроение и по-малко дългове. Е, и с по-малко пари, разбира се.
След Коледа стаята ще е известна на русенци като мястото, където най-бързо и лесно може да се платят позабравени данъци и осигуровки, глоби от КАТ, съдебни санкции и други дългове към държавния бюджет. От началото на годината там са внесени 2 391 248 лв., с които са погасени 5018 просрочени задължения. Общо в офиса на НАП в Русе, чрез ПОС-терминалите на всички работни места, 22 793 граждани са внесли от началото на годината 6 579 943 лв.