Новите собственици на къща, която Диего Марадона някога е купил за родителите си в Буенос Айрес, организират събития в нея, за да могат аржентинските фенове да празнуват победите на националния отбор на Мондиал 2022 в Катар.
Запалянковците се бяха събрали за двубоите срещу Полша и Австралия от Световното първенство, като в тези случаи бяха осигурени стотици килограми месо, различни напитки и диджей, който пуска музика, вдъхновена от Марадона. Привържениците наблюдаваха двубоите на големи екрани в градината с плувен басейн, но събитията умишлено не бяха обявявани публично.
Къщата, купена от Диего Марадона преди около 40 години, се намира в квартал Вила Девото в Буенос Айрес. 
"Привилегия е да организирам тези събития на точно това място. Чувствам изключителна чест", заяви през агенция Ройтерс един от собствениците, пожелал да не се разкрива неговата самоличност. 
През 2020 година, след смъртта на легендарния аржентинец, наследниците продадоха дома, а новите му собственици го превърнаха в музей на Марадона. 
Гостите по време на мачовете от Световното първенство имат възможност да се разхождат в различните стаи на къщата на семейство Марадона, както и да се изкачат по мраморното стълбище и да седнат на балконите с изглед към градината.
Диего Марадона е живял в тази къща през 1986 година, когато Аржентина печели втората си световна титла.