Треньорът на Септември (София) Светослав Петров призна, че е доволен от представянето на тима си, но не и от резултата.
"Доволен съм донякъде. Създадохме повече положения, отколкото в мачовете срещу Ботев (Враца) и Хебър, взети заедно. Показателен е фактът, че ЦСКА бавеше времето в края на мача и вратарят Евтимов изпълняваше аут по една минута. Но в крайна сметка загубихме мача и отпадаме. Не съм доволен, защото заслужавахме да спечелим или поне да доведем мача до продължения", коментира след мача специалистът пред камерата на телевизия "Диема".
"Започнахме лошо второто полувреме. Това се очертава като проблем за нас. Не ми харесва и манталитетът на тима, който обаче не се създава за кратко. Когато ни поведат с един или два гола, губим концентрация и спокойствие. А се видя, че дори и водени на "Армията", вкарваме и създаваме положения. Трябва да се играе до края. Иначе създадохме положения и през първото полувреме, когато ни липсваше последният пас и удар. В края имахме няколко ситуации, а защитник изчисти топката пред голлинията. Но когато не можем да вкараме, става дума и за майсторство и спокойствие", добави бившият футболист на "червените".
"Искам футболистите ми да се здрави, след като се върнат след почивката. Имаме готовност да привлечем един-двама нови играчи. Целта ни е да се спасим в елитната група, и то колкото се може по-рано", завърши Светослав Петров.