No More Many More представя ново видео, нов басист и специални гости на концерт тази събота в "Грамофон", съобщават от екипа на групата.
На 3 декември е премиерата на новото видео “Човек от слама”, което е визуализация на техника на рисуване със сол. Негов автор е Денис Алиев, който прави "солени" и "стъклени" портрети, и е фен на групата.
В No More Many More са Методи Кръстев - вокали и китара, Радослав Гергов - вокали и ударни, Влади Иванов - ударни, Камен Александров - китара, и Мартин Стоянов-Martist - клавири. За първи път с тях ще свири басистът Гриша Георгиев. Познат е като лидер на алтернативния култ Matakka/Портокал, Dokle&Greesh и пауър триото Saint Electrics, както и със соловия си проект Greesh.
Третата премиера в събота вечер идва от новия проект Jean Mar & Makaya. Това са артистите Жан Мар, Макая, Ташо Колев и Краси Тодоров (Jeremy?), Мартин Профиров и Ицо Михалков (P.I.F.). Жан Мар е най-познатият български поп-рок музикант в Швейцария, а Makaya е покорявала сърцата на почитателите на "Гласът на България", припомнят организаторите на концерта. Заедно те ще представят най-новия си съвместен проект, както и няколко песни от самостоятелните си репертоари.
/ДД