Три постановки подготвя Общинският театър „Любомир Кабакчиев“ за децата пред декември, става ясно от културния афиш, публикуван в официалната интернет страница на институцията. 
На 3 декември в програмата „Детско утро“ ще бъде представена постановката „Палечка“ по Ханс Кристиан Андерсен с участието на Олена Шидервоа и Димитър Гавраилов, а на 10 декември малчуганите от Казанлък ще имат възможност да се насладят на пиесата „Откраднатите ботуши на Дядо Коледа“, която е под режисурата и сценографията на Илиян Иванов.  Постановката „Приключение в зимната гора" ще бъде представена на 17 декември. Събитията ще се състоят в Културно-информационния център на улица „Искра“, а началният час и на трите е 11:00.
Както БТА информира, от театър „Любомир Кабакчиев“ са приготвили и друга изненада за най-малките. Децата ще имат възможност за снимки с Дядо Коледа в продължение на една седмица – от 12 до 16 декември от 11:00 до 12:00 часа и от 16:00 до 17:30 часа. 
В града предстоят и още много разнообразни събития по случай предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Запалването на светлините на коледната елха ще бъде на 9 декември, а в празника ще участват над 700 деца от общината.