Българската група The Case издава втори нов албум. "Представянето е в края на ноември и ще е олицетворение на дълги месеци продуктивен труд, забавление и още нещо", разказват от екипа на музикантите. Както самите те казват, с музиката си показват и изразяват основни ценности като независимост, приятелство, хумор, промяна, дори и разнообразието на пътя. 
Албумът се нарича LiBr ("Литий и бром").
"Албумът е рожба на умората от виртуалния свят. В  него хората влизат безплътни, а търсят плът. Разочаровани, очакват да очароват другите. И все повече се вманиачават по чужди мании", разказват от групата. По думите им, както и в предния албум - Вye Buy DNA, песните са различни.
Началото на The Case е поставено през 2008 г. Според критиката стилът на групата е трудно да се вкара в някаква рамка - поп-рок, блус, реге, ска, алтернатив, пънк. Членовете на бандата са близки приятели от малки, започнали да свирят в ученически групи, а музикалните им вкусове са разнообразни, колкото и емоции може да изпита човек. 
В групата са Алекс - китари, звук, записи, Дельо - китари, хармоники, мелодика, вокал, Дицата - ударни, Ел - глас, Яшо - бас. /ДД