След две последователни години само онлайн тринадесетото издание на кариерния форум "Дни на кариерата - икономика, финанси, човешки ресурси, маркетинг, обслужване на клиенти" се връща на живо. На него ще има срещи на бизнеса и търсещите работа на живо и виртуално, съобщиха от пресцентъра на Университета за национално и световно стопанство (УНСС).
Най-големият специализиран кариерен форум е посрещал над 42 000 посетители и е представил над 600 фирми участници, припомнят от УНСС.
Тазгодишното издание на специализирания кариерен форум ще се проведе на 22 ноември - на живо във фоайето на Университета за национално и световно стопанство, и виртуално на 24 ноември в специализирана платформа.
Форумът ще посрещне над 70 компании изложители и очаква над 5000 посетители. Събитието дава възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в посочените области, да се срещнат с компаниите лидери в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.
"Дни на кариерата - икономика, финанси, човешки ресурси, маркетинг, обслужване на клиенти" се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС и Студентския съвет при УНСС, под патронажа на ректора проф. д-р Димитър Димитров. Сребърни спонсори на събитието са LDC, Sum Up, Japan Tobacco International Bulgaria. Бронзов спонсор е Decathlon.
Участието във форума (присъствено и онлайн) е безплатно за посетители. Необходимо е единствено предварителна  регистрация на: https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students.
За първи път тази година комуникацията между посетители и работодатели е улеснена с иновацията ScanFactor, която дава възможност за директно споделяне на CV-то - максимално лесно.
За изминалите дванадесет години, през които се организира форумът "Дни на кариерата" в УНСС, се доказа като мястото, където фирмите лидери в изброените сектори срещат своите бъдещи колеги. Много от представителите на бизнеса са бивши възпитаници на университета и са намерили работното си място именно на това събитие.