„За мен и за целия ми състав е невероятна емоция да бъдем в този роден за мен край“, каза Лили Иванова в препълнената Арена Русе в събота, където изнесе голям концерт и хиляди почитатели пяха с нея най-големите й хитове. 
На сцената с Лили бяха и музикантите от „Ли Оркестра“ - Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов - Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни, перкусии), както и трио „ЛаТиДа“ (беквокали).
Лили Иванова изпя песни от последния си миниалбум „Чуй душата ми“, както и любими хитове, сред които „Щурче“, „Ветрове“, „Панаири“. Изпълни и „Детелини“, като слезе при публиката.
На концерта бе и Русенският митрополит Наум, на който Лили Иванова специално благодари за присъствието му, а по-късно му благодари във фейсбук за подарената й от него иконата.
Пак във фейсбук Лили написа: „Уважаема публика от гр. Русе, благодаря!“ и подсили публикацията си с пет червени сърчица.
Както „Утро“ писа в предния си брой, двама нейни млади почитатели й бяха приготвили изненада. 19-годишният студент в УНСС Бойко Бонев и неговата приятелка - Светлозара Димитрова, дванайсетокласничка в математическата гимназия „Баба Тонка“ в Русе и носителка на титлата „Мис Русе 2021“, подариха стихотворение, което двамата написали специално за нея, а в залата разпънаха и двуметров плакат със стих и нейна снимка.
„Песните на Лили Иванова ме докосват много. Докосна ме чувството, което има в тях. Всяка нова песен, която Лили Иванова издава, се превръща в моя любима“, каза 18-годишната Светлозара Димитрова. 
По думите й концертите на Лили Иванова са една магия, към която човек не може да остане безразличен, защото „любовта е по-силна от всичко“. 
„Само с един нежен жест на изящните си ръце с перфектен маникюр диктува пулса на хилядите срещу нея. Аз съм огромна почитателка на Лили повече от 10 години и купих първия билет за този концерт в Русе минути, след като обявиха турнето“, каза момичето. 
„Израснал съм с песните на Лили Иванова. Възприел съм я като част от моя живот. За мен тя е пример за изключителен професионализъм и желязна дисциплина. Като пораснах, осъзнах стойността на нейното творчество“, каза 19-годишният Бойко Бонев. 
„Искаме да благодарим на Лили Иванова, че продължава да твори и успява да пребори всяка злоба и завист към себе си, като я трансформира в любовта, която ни дарява не само на нас -почитателите й, но и на целия български народ. Пожелаваме й здраве, щастие и успехи. Обичаме я повече, отколкото можем да й кажем, а утре ще я обичаме повече от днес“, казаха двамата младежи, които са написали стихотворението си за два дни.
Те ще присъстват на концерта на Лили Иванова и на 4 декември тази година в София. 
„Тогава също ще й подарим стихотворение, което отново ще бъде написано от нас. Приготвили сме й и други изненади“, обясниха Светлозара и Бойко.