В Плевен се състоя първа среща с публиката на нов български мюзикъл по музика и либрето на младия композитор Стефан Тоцев. „Кръчма за двама” е творба, вдъхновена от любовта – любовта, която тържествува и е най-важна от всичко, разкри пред  БТА авторът.
Произведението е дипломна работа на 35-годишният композитор. Той завършва магистратура, специалност „Композиция” в Нов български университет, където преди това е учил „Компютърно музициране”. Роден е в Плевен, където е завършил Математическата гимназия.
Новият български мюзикъл, чиято премиера беше в Плевен, се прие от публиката, препълнила зала „Емил Димитров” на читалище „Съгласие 1869”, с бурни аплаузи. Продукцията бе представена от професионални музиканти и артисти – оркестърът на Плевенската филхармония под диригентството на Георги Милтиядов, с концертмайстор Надежда Дабова, артисти от Драматично-кукления театър „Иван Радоев”, солисти на общинския хор „Гена Димитрова”. Техните усилия бяха обединени от ръководството на читалище „Съгласие 1869”, което продължи стара традиция в града за създаване на музикално-сценични произведения.
Началото на новата творба постави увертюра в класически стил, а песните бяха всяка със свой облик - джаз, балада и други стилове. Продуцентът Анелия Дечева, режисьорът Ива Николова и диригентът Георги Милтиядов са убедени, че новият мюзикъл ще има дълъг живот, а неговият създател е с бъдеще и с качества да създаде и съвременно оперно произведение.
Зрителите приеха с радост и силна подкрепа изпълнителите на сцената - Мариета Калъпова, Даниел Меса, Боряна Бешева, Георги Гарнизов, Елица Янева, Генади Николов и останалите участници.  
В пресклуба на БТА в Плевен част от творческия екип даде пресконференция за раждането на новото българско музикално-сценично произведение.  БТА излъчи видеоклип преди премиерата. Следващото музикално събитие на сцената на читалище „Съгласие 1869” е дългоочакваният концерт на световноизвестния български цигулар Васко Василев, за който билетите отдавна са изчерпани.