Повече от три часа пловдивчани се наслаждаваха на концерт-спектакъл с участието на Любо Киров, Мария Илиева, Орлин Горанов и "Златните момичета" от Ансамбъла по художествена гимнастика в зала "Колодрума".
Олимпийските шампионки по художествена гимнастика от ансамбъл Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова и Ерика Зафирова бяха основният гвоздей на програмата и откриха концерта със светлинни ефекти и съчетания с лента и обръч. Авторската им програма беше разделена на три части и включваше изпълнения с въже, топка и палки. 
Орлин Горанов, Мария Илиева и Любо Киров участваха с отделен музикален рецитал. Горанов заложи на по-акустични версии на известни и нови негови песни, като на сцена беше с пианиста Ясен Велчев и китариста Цветан Неделчев. Мария Илиева и Любо Киров излязоха пред пловдивската публика с повече музиканти зад себе си.
Идеята за спектакъла е на Димитър Стефанов от „Галакса Гранд“, организатор на събитието. Тримата изпълнители за мен правят единствена по рода си симбиоза в културен план, защото има интересна приемственост и градация между стила на Орлин Горанов и този на Мария Илиева и Любо Киров, коментира за БТА Стефанов. По думите му това, което момичетата представят, може да бъде еклектично свързано и с театрална постановка. 
Вторият концерт е на 11 ноември в „Двореца на културата и спорта“ във Варна. Спектакълът ще гостува в 4 или 5 града следващата година, каза още Стефанов.