Изказване на треньора на Черно море Илиан Илиев след срещата от 16-ия кръг на efbet Лига между варненския тим и Локомотив София, завършила 2:1 за домакините.
„Трудна победа, както сме го правили и друг път. Успяваме да вкараме гол, 1:0 за нас, но след това в началото на второто полувреме не успяваме да вкараме втори и малко се получи дежа вю от мача с Арда с това изравняване. Но все пак успяхме да вкараме втори гол и Георги Георгиев се намеси решително в края на мача. Мисля, че причината за нервната игра е задължителната победа.
Вие знаете – при задължителна победа не се получава някакъв спектакъл. Радващото е, че това, което съдбата ни взе предния мач с Арда вкъщи, сега ни го върна. За да стигне топката до Георги Георгиев, значи някъде не сме се представили добре. Естествено, че имам забележки в защита. При Мади Кета въпросът беше да вкара гол, даде и паса за втория, така че да не го обременяваме. Има качества, липсваше му голът. Постоянно говоря с него, малко психологически трябва да е по-зрял, тъй като е минал през хубава школа и първенство. Велислав Василев се надяваме в понеделник да тренира, но ако има болки пак, няма да е опция.“