Медия платформата на Иван Христов и Андрей Арнаудов „Bulgaria wants you“ („България те иска“) официално обяви, че организира последния за тази година кариерен форум в Русе. Събитието носи името „Живот и кариера - защо в България?“ и ще се състои на 25 ноември (петък) в Канев център на Русенския университет. 
Присъствието е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация в сайта на платформата https://bulgariawantsyou.com/.
„Щастлив съм, че само месец след голямото ни събитие в Мюнхен идваме в Русе. В Германия близо 1000 българи посетиха кариерните щандове и лекции. Според допитване, което направихме на място, близо 70% от тях са склонни да се върнат в България при подходящи работни предложения. Надявам се в Русе хората да научат, че могат успешно да се развиват в България вместо да емигрират - както от презентациите на гост-лекторите, така и от различните предложения за работа. Регионални компании вече са заявили своето участие, но все още с нас могат да се свържат и други компании от Русе и региона, които искат да се включат като изложители в кариерния форум“, сподели тв продуцентът Андрей Арнаудов. 
Организаторите все още не са обявили имената на лекторите от специалния панел, но издават, че ще бъдат нови лица, част от които и с кариера в Холивуд. Традиционно лекторите във форума на „Bulgaria wants you“ са топ мениджъри, популярни и успели българи и хора, които са впечатлили със своите бизнес истории.