Тазгодишното издание на форума "Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг" ще посрещне над 100 компании изложители и ще очаква близо 2500 посетители, съобщава компанията "Джоб Тайгър" (JobTiger). 
За поредна година събитието ще се проведе в четири академични града - София, Пловдив, Варна, Габрово и виртуално на специализирана платформа. Това е тринадесетото му издание. 
Форумът започва днес в 10:00 часа в хотел "Маринела" в София. На официалното откриване ще присъстват Наталия Ефремова, заместник-министър на труда и социалната политика; Генчо Керезов, заместник-кмет по направление "Дигитализация, иновации и икономическо развитие'', Столична община; Полина Маринова, директор на Регионална служба по заетостта София; Светлозар Петров, управител на JobTiger.
Форумът дава възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг индустрията, да се срещнат с компаниите лидери в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.
Програмата на форума по дни: София - 11 октомври; виртуален ден - 13 октомври; Пловдив - 18 октомври; Варна - 20 октомври и Габрово - 25 октомври.
Регистрацията за участници е безплатна на  https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students