Отборът на Грузия завърши с победа участието си в Лига "С" на Лигата на нациите. 
В последния си двубой от група 4, в която бе и тимът на България, грузинците се наложиха с 2:1 над Гибралтар като гости и завършиха на първо място с 16 точки от възможни 18. Това им гарантира и участие в плейофите за Евро 2024, както и че в следващото издание на турнира ще играят в по-горната Лига "В". Гибралтар приключва на последното място в потока с едва 1 точка и ще участва в плейаут за оставане в Лига "С".
На Националния стадион в Гибралтар Грузия поведе в 19-ата минута с гол на звездата на тима Хвича Кварацхелия от дузпа. Три минути след началото на второто полувреме Георгий Цитайшвили покачи на 2:0 в полза на гостите, а Гибралтар стигна до почетно попадение четвърт час преди края, когато се разписа защитникът на Блекбърн Луи Анесли.
В най-ниската Лига "D" Естония приключи участието си в група 2 с максималния актив от 12 точки. В последната си среща естонците надиграха с 4:0 като гости Сан Марино.
Хенри Аниер вкара два гола за успеха на балтийския отбор, а другите два гола бяха дело на Тайо Тенисте и Рауно Сапинен. Сан Марино финишира на последното място в групата без точков актив след двете си загуби от Естония и двете от Малта.