Румъния изпадна от Дивизия "В" на футболния турнир Лига на нациите, въпреки че се наложи с 4:1 като домакин на водения от Ивайло Петев отбор на Босна и Херцеговина.
Румънците са равни по точки с третия Черна гора след изиграването на всички мачове, но остават на четвъртата позиция с по-лоша голова разлика. Босненците пък си гарантираха първото място през миналата седмица.
Денис Ман вкара в 38-та минута първия гол за румънците, които стигнаха до още три попадения през второто полувреме. Джордже Пушкаш се разписа на два пъти и Андрей Рациу добави още един гол, докато за Босна и Херцеговина точен бе Един Джеко.
Черна гора пък загуби с 0:2 срещу отбора на Финландия, който стигна до две попадения в началото на втората част. Точни бяха Оливер Антман в 47-та минута и Бенямин Калман шест по-късно.
По този начин румънците се изравниха с черногорците по точки, но останаха последни с по-лоша голова разлика. Финландия завърши на второто място с точка повече, а Босна и Херцеговина се класира за Дивизия "А" от първата позиция.