Георги Гергов и Билсерин Сюлейман бяха най-бързи в шестото издание на "Студентски град рън" - най-старото състезание от веригата по бягане "Рън България".  
Трасето, със старт-финал на атлетическата писта на Централния стадион в Национална спортна академия "Васил Левски" в София бе леко изменено заради текущ ремонт по алеите на учебното заведение, но обиколката остана със същата дължина от 1.94 км.
Гергов победи на дистанцията 5.82 км. с време 19:58 минути. Той бягаше заедно с шампиона на маратон от миналата година Мирослав Спасов и с Николай Първанов, но в последната обиколка се откъсна от конкурентите си. Спасов завърши втори на 4 секунди, а Първанов зае третата позиция с изоставане от 22 секунди. 
Сюлейман триумфира при жените с 23:59 минути. На втората позиция се нареди 14-годишната Памела Ени с 24:17 минути, като изпревари със 7 секунди финиширалата трета 37-годишна Елена Димитрова.
В щафетите 4х1.95 км. Гергов взе втора победа в състезанието. Той бяга заедно с победителката от маратона в Кюстендил - балканската и национална шампионка на маратон Маринела Нинева, с националката Елица Тодорова и с младия талант в бяганията Георгий Можейко в отбора, кръстен "Веселите шишарки", който спечели с 27:11 минути.
Третият в индивидуалното бягане Николай Първанов се включи в щафета с шампионката на 1500 метра за момичетата до 16 години Рамона Николова, с многократния национален шампион на България за мъже на 800 метра Алекс Василев и с Анастасия Пейчева. Те завършиха за 28:10 минути.
Шампионката при жените Бисерин Сюлейман бяга с Чудомир Черногоров, Радостина Балова и Валентин Вълканов в квартет "Шишарковци" и с време 29:02 отново бе на почетната стълбичка за третото място.
Първите трима в индивидуалните класирания при мъжете и жените получиха допълнителна премия от „Спорт Депо“ – ваучери на стойност 50 лева и фланелки "Найк" от веригата спортни магазини, която е един от основните партньори на "Рън България".