Отборът на Турция завърши с Люксембург 3:3 в най-резултатния мач от Лигата на нациите в четвъртък вечер. Турците три пъти изоставаха в резултата, но успяха да се измъкнат от поражението у дома три минути преди края с попадение на Исмаил Юксек. Марвин Мартинс откри резултата за гостите, но Ченгиз Юндер изръвни от дузпа. Данел Синани отново изведе Люксембург напред, а Максим Шано си вкара автогол за гостите. Последното попадение за гостите бе дело на Жерсон Родригес в 69-ата минута.
В друг мач от Група 1 на Лига C Литва и Фарьорските острови завършиха 1:1. Якоб Андеасен изведе фарьорите напред, а Викинтас Сливка изравни за литовците.
Класиране: 1. Турция - 13 точки, 2. Люксембург - 8, 3. Фарьорските острови - 5, 4. Литва - 1
Казахстан си осигури първото място в Група 3 на Лига C, след като се наложи над Беларус с 2:1 като домакин. Михаил Габишев и Бактиор Зайнутдинов вкараха за казахите, Павел Савицкий изравни междувременно за беларусите.
Азербайджан се наложи в другия мач от групата над Словакия като гост с 2:1. Ренат Дадшов изведе гостите напред, но Ерик Жирка изравни за словаците в добавеното време. В 95-ата минута Ходжат Хагверди донесе крайния успех за Азербайджан.
Класивране: 1. Казахстан - 13 точки, 2. Азербайджан - 7, 3. Словакия - 6, 4. Беларус - 2.