Българският футболен съюз информира феновете на националния отбор, желаещи да посетят гостуването срещу Република Северна Македония в Скопие на 26 септември в мач от Лигата на нациите, че заявки за билети в българския сектор на ст. „Тоше Проески“ ще се приемат до 17:00 ч. на 25 септември (неделя). Цената на пропуските е 6 евро, а закупуването им е възможно единствено след предварителна заявка на имейл [email protected] или на тел. +359 2 9055349, съобщиха от централата.  
По изрично изискване на македонските власти желаещите са длъжни да предоставят трите си имена и номер на документ за самоличност. Билетите ще се предоставят лично на специално организираната фен зона за българските запалянковци на адрес: Skopje 1000, ul. Lazar Licenovski (Sportska Zala Kale) от 15:00 ч. местно време в деня на мача до 18:45 ч., когато ще стартира ескортирането на българската агитка към блок 11 на стадиона.
На организираната фен зона гостуващите фенове ще могат да паркират превозните си средства при всички условия за безопасност.
Уведомяваме феновете, че бройката на билетите за българския сектор на ст. „Тоше Проески“ е ограничена, а на място билети за български запалянковци няма да се продават", написаха още на сайта на БФС.