„Звездите отзад“ се нарича стенд ъп шоуто на Иван Динев-Устата, който вчера тръгна на национално турне от женския затвор в Сливен, а гостуването му в Русе ще бъде на 12 октомври в Канев център. Два дни преди това шоуменът, започнал като рапър и разширил артистичната си кариера, ще отпразнува 45-ия си рожден ден. 
„Надявам се наистина да имам възможност да отбележа личната си дата, макар че по време на активни участия това е много сложно. Знаете ли, стенд ъп-ът е изключително труден жанр, за който е необходима страхотна концентрация. Той всъщност е разказаната лична болка през призмата на хумора. Всичко, което се представя на сцената е преживяно и истинско. Всяко шоу е различно и изненадва с нестандартни ситуации“, каза Устата в началото на турнето.
„Звездите отзад“ нетипичен стенд ъп. Героите в него са едни от най-популярните личности от българския шоубизнес. В своя неподражаем стил Устата играе с имена и случки, хвърля фойерверки от смях, обръща темите, избухва в емоциите и поднася един наистина изключителен спектакъл.