8-годишната русенска звездичка Тереза Тодорова, която кара хиляди българи да затаят дъх пред тв екраните по време на шоуто на Слави Трифонов, ще пее на градския стадион в Русе. Това ще стане в края на април, а градът на Дунава ще бъде финална спирка на турнето на „Слави шоу“ с малките талантливи певици и техния кавалер Г-н Андреев.
Русенският талант Тереза е несъмненият диамант в поредицата на Дългия „Запознай се с малките“, затова и русенският концерт е оставен за края на първата част от турнето. То започна на 1 март с изява на даровитите деца и зевзеците от шоуто в Свищов, откъдето е Симона Иванова, една от седемте класирани партньорки на Г-н Андреев. Ден по-късно в Разград концертът „Крисия и приятели“ събра почитатели на момиченцето от Разград, но според присъствали на колоритното представление една трета от всички зрители били фенове на „малките“, специално пристигнали от София.
Турът продължава в Стара Загора /“Гергана и приятели“/, след това в Севлиево /с „Юлиана Мур и приятели“/, в Плевен /“Ива и приятели“/ и в София /  „Диана и приятели“/. Концертът „Тереза и приятели“ е финален за тази част от турнето - както и изпълненията на малката артистка от Русе винаги се оставят за финала на самите концерти, тъй като именно те са „черешката на тортата“, коментират специалисти.