Дивна следва в Музикалната академия в София и заедно с това не спира да работи - пее, снима клипове. Иван Радуловски също е в столицата, пее. Ива Йорданова учи поп и джаз пеене в Музикалната академия и пее в елитни софийски клубове. Тереза Тодорова учи в Американския колеж в София и след прослушване е една от солистките в култовия мюзикъл на Софийска опера „Клетниците“. Анна-Мария Спатари следва оперно пеене в Букурещката консерватория. Диян Генчев учи тонрежисура в Музикалната академия в София, Серджио Авакян също е в столицата - студент е в Театралната академия, Мирела е студентка по икономика във Варна. 
Общото между всички тези добре познати не само на русенци, но и на цяла България имена е, че на 30 май всички те ще пристигнат в родния си град Русе, за да излязат на една сцена като солисти! Защото другото общо между тях е това, че всички те са поели към голямото изкуство от детска вокална група „Слънце“ към Общинския детски център с ръководител Наталия Константинова.
На 30 май в 18 ч Голямата сцена в Доходното здание ще бъде предоставена на малки и големи „слънца“, за да отпразнуват 25-ата година от създаването на вокалната група. „Вече сме готови с програмата - в първата част на сцената ще излязат децата, които в момента пеят в детската вокална група. Втората част на концерта ще бъде съставена изцяло от вече пораснали „слънца“, които са поели своя път в живота - за голяма част от тях той е свързан с музиката и с изкуството, но дори и тези, които са решили да се посветят на други професии, никога няма да останат безразлични към хубавата песен, към истинския талант, към стойностните концерти и спектакли“, казва Константинова. 
Специален поздрав на концерта ще поднесе още един талантилв възпитаник на групата - Ергин Хамди. Той е завършил поп и джаз пеене в Германия и в момента е преподавател в частно музикално училище там, като има повече от 30 ученици, а отделно от това е създал и своя частна школа по джаз и поп пеене, уточнява Константинова. Ергин ще пристигне в Русе с негови немски ученици, които подготвят специално за празничния концерт свой вариант на „Бохемска рапсодия“.
Преди 25 години директорката на Детския център Юлия Енчева споделя с Наталия Константинова идеята си и Русе да създаде своята детска вокална група. Така се ражда първата русенска работилница за музикални звездички. Днес майки на даровити славейчета са изчислили, че ако се наредят една до друга всичките награди, които талантите са печелили за изминалите 25 години, нищо чудно призовете да стигнат от Русе до Плевен.   
В момента в ДВГ „Слънце“ учат азбуката на пеенето и се подготвят за конкурси в България и чужбина повече от 50 малки таланти. Четири са само децата от „Слънце бебе“ - те са на 3 и 3,5 години. Да, на тази възраст децата вече проявяват своята музикалност, казва Наталия Константинова и припомня, че Дивна е спечелила първото си първо място в музикален конкурс точно като четиригодишно „слънце“.