Обувките на ток са женствени и моментално повдигат самочувствието на всяка дама. В свръхвисок формат или пък на нисък и удобен ток, те ви дават увереността от която се нуждаете в точния момент. Във всякакви форми, материали, цветове, дизайни те са подходящи за редица моменти – от ежедневието, офиса, срещи с приятелки, до вечерни събития, сватби, специални празници. Няма по-женствена обувка от тях - и всяка дама крие поне по няколко чифта в гардероба си - за специални моменти и моменти, които иска да превърне в специални.

Какво сочат модните експерти за обувките на ток през 2022 г.?

След твърде дългото време прекарано в отдалечена работа у дома, време е обувките на ток да заемат отново полагащото им се място във вашия гардероб. Точно така смятат и дизайнерите, които се погрижиха на техните ревюта да има достатъчно много от тези така любими на всички дами по света обувки. Сред отличените дизайни на сезона своето място заеха платформите. Вдъхновени от 70-те и диското, те се завръщат и канят да погледнете на света отвисоко. Тези обувки на ток предлагат редица брандове, сред които R. Polanski, Baldaccini, Karino, Olexy, Bronx, Eksbut, Charles и много други. Съчетават се прекрасно и с блузи с щампи и джинси с широки крачоли, също извадени от времевата капсула на този период. Разбира се, тези обувки на ток отиват и на всякакви други любими ваши аутфити, като е достатъчно да съобразите модела - по-ежедневен или с клубно излъчване. Много актуални са и т.нар. Ballet pumps или моделите, които приличат на балеринки със стабилен ток. Високите мокасини също са на мода през този сезон. Модели в които ще се влюбите имат всички ваши любими дизайнери, а и много творци, които може би до момента са оставали извън вашето полезрение. За вдъхновение, можете да разгледате тези великолепни предложения за обувки на ток.   

Какви обувки на ток да изберете за по-официални събития?

За по-специалните моменти, когато искате да добавите още класа, на ваше разположение е вечната класика: елегантните обувки на ток. Те са винаги ярка звезда. Присъстват и в актуалните за сезона модели, като на последните ревюта по котешката пътечка преминаха и редица дами обути във винаги привличащите погледите високи обувки с остър връх. За работното място или пък специалните моменти след работа, на ваше разположение са палитра изкушения, едно от друго по-привлекателни и изящни. Тези обувки на ток са красиви, стилни, високи, във всякакви десени и цветови решения. От вечната класика на черния или дюс лак, през дизайнерски принтове, до цветни феерии и огнено червено. С детайли или в абсолютен минимализъм, с отворени или не пръсти, със супер тънък и висок или пък нисък и по-широк ток, те са символ на абсолютната женственост. Носенето им е свещенодействие, което прибавя самочувствие и увереност към всяка дама. Привличат погледите, добавят женственост, издължават краката и ви поставят на пиедестала, който всяка жена заслужава. Открийте прекрасни актуални модели обувки на ток тук https://www.obuvki.bg/damski/obuvki/elegantni.html и изберете следващия чифт, с който ще се чувствате като кралица.