Георги Миланов очаква Левски да направи по-силен сезон от миналия, въпреки че всички в клуба са наясно, че следващата крачка ще бъде много трудна. "Сините" са актуални носители на купата на България, но старши треньорът Станимир Стоилов вече постави нови цели - титла и участие в груповата фаза на евротурнирите.
"Чувствам се добре. Имахме малко време да отпочинем след тежкия лагер с националния отбор. Зареден съм с нови сили и съм наистина щастлив да бъда отново сред съотборниците ми. Сега провеждаме кратък лагер, тъй като ни предстоят много тежки мачове", заяви той за Левски ТВ.
"Нормално е старши треньорът да изисква повече от нас, след като спечелихме купата. Трудно е да направиш още една крачка, когато си на върха, но ние сме се събрали професионалисти и ако сме здрави, можем да я направим. Няма да бъде лесно, понякога няма да играем много добре, но съм сигурен, че този сезон ще бъде по-силен от миналия".
След като се върна от лагера на националите, Миланов завари в Левски свой стар приятел - Ивелин Попов. Халфът смята, че тримата с Николай Михайлов могат да помогнат на младите футболисти на Левски да се развиват.
"Ивелин Попов е много опитен футболист и се радвам, че е в отбора. Заедно с него и с Михайлов сме най-опитните и се надявам да помогнем на младите. Колектив имаме, а сега ни остава да се сработваме", каза още Миланов.
През месец юли Левски го очакват тежки мачове не само в България, а и в чужбина. "Сините" ще играят срещу гръцкия вицешампион ПАОК във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.
"Изключително тежък съперник, но се радвам, че ще играем срещу тях. Срещал съм ги с моя отбор в Унгария преди две години и знам, че ни очаква страхотна атмосфера. Фаворити са, но ние си имаме нашите мечти и знам, че ще направим два добри мача", завърши Миланов.