Отборът на Сърбия загуби от Норвегия с 0:1 у дома в мач от Лигата на Нациите, Лига "Б", група 4. Победното попадение за скандинавците вкара звездата им и нов футболист на Манчестър Сити Ерлинг Холанд. 
Така отборът на Норвегия остана със само една загуба в последните си 10 международни мача. 
Холанд направи един пропуск, преди да вкара майсторски гол след асистенция на Маркус Педерсен. В края на първото полувреме видео асистентът ВАР не отсъди дузпа за сърбите за игра с ръка на Биргер Мелинг.
След почивката вратарят на гостите Ниланд спаси силни удари на Александър Митрович и Лука Йович. 
В друг мач от групата тимът на Швеция се наложи с 2:0 като гост на Словения в Любляна. Емил Форсберг откри за скандинавците от дузпа пет минути преди края на първото полувреме, като успя да прати вратаря на домакините Ян Облак в другия ъгъл. В самия край на мача футболистът на Тотнъм Деян Кулушевски направи 2:0 за Швеция със самостоятелна атака.
В мач от Група 2 Израел и Исландия направиха 2:2 в мач, игран в Хайфа.
Лиал Абада успя да открие резултата за домакините, но Исландия направи пълен обрат чрез попадения Давид Олафсон и Арнор Сигурдсон, които паднаха съответно в края на първата и началото на втората част. Израел все пак стигна до равенството 6 минути преди края на редовното време, когато Шон Вайсман вкара след асистенция на Дорон Лайднер.
В тази група са още отборите на Русия и Албания, но руснаците са наказани и не участват н турнира.