Актьорите Боряна Братоева и Петър Антонов ще представят пиесата „Място, наречено Другаде“, дело на драматурга Яна Борисова. Постановката ще има двойна премиера – на 25 и 29 май в Младежки театър „Николай Бинев“, съобщават организаторите. 
Режисьор е Димитър Коцев – Шошо. Музиката е дело на изключително талантливия композитор Милен Кукошаров, а костюмите са на Елис Вели. Действието отвежда публиката в сградата, където живее Денис - бивш известен телевизионен водещ с бляскаво минало и тъжно настояще. След драматична любовна раздяла с жената, която той нарича "любовта на живота ми”, Денис се оттегля от светлините на прожекторите, и се отдава на пиене и самосъжаление. По стечение на обстоятелствата, в апартамента до него, се нанася младата актриса Мия, която без да се съобразява с нищо друго освен със собствената си потребност да контактува, нахълтва в живота му и всичко се променя и за двамата.
“Винаги ползвам актьорите като лично вдъхновение. Някой трябва да ми е достатъчно интересен, за да започна да мисля сюжет около него. Така се случи и с “Място, наречено Другаде” - последният ми текст, който се появи много спонтанно от разказ на Петър Антонов, великолепен актьор и мой близък приятел. Той ми разказа история, която включва и Боряна. Двамата са съседи, които не са се познавали. Запознават се много по-късно, разбират, че живеят в един и същи блок, тогава идва пандемията, те я прекарват заедно и стават най-добри приятели”, казва Яна Борисова за “Място, наречено Другаде”.