Треньорът на изпадналия Царско село Стефано Макопо направи интересно последно изказване след мача с Локомотив (София).
"Опитахме се да спечелим този мач, за да нямаме никакви угризения, че не сме направили всичко възможно. Разбира се, не всичко зависеше от нас. Но свалям шапка на футболистите. Изпаднахме, можеше да се представим и по-добре. Благодаря на всички в Бългтария и на помощниците ми Мишо, Любен, Веско, които ме водеха за ръка из българския футбол и ми помагаха в това приключението", каза италианецът.
"Може да съжаляваме за мача с Ботев (Враца), но не този сега, а тази среща, в която губехме след първата минута, а след това останахме и с десет човека на терена. Но благодаря на футболистите, че успеха да изравнят", спомни си той.
"При ситуацията с дузпата тези, които бият - Венци и Каса, не бяха на терена. Копола поиска да бие и му разрешиха. Но после стана нещо, върху което нямахме контрол. Извинявам се пред всички", каза Макопо.
"Имахше трудности в началото, когато дойдох. Всички ни бяха отписали, задраскали. Футболистите гледаха странно защо се прави треньорска смяна, тъй като бяхме обречени. Но още в началото направихме две равенства срещу най-добрите отбори и показахме, че във футбола всичко е възможно", каза още италианският треньор.