Пламен Старев и Кристиан Минчев представят своя гид, който носи името "17 уикенда" и запознава читателите с културните и исторически забележителности в 17 общини. Премиерата му ще се състои на 17 май в зала "МаксиМ" на БТА, съобщават организаторите. Сред участниците на събитието ще бъдат генералният директор на БТА  Кирил Вълчев, журналистът Георги Милков и ПР-експертът Максим Бехар. 
Общините, които са включени в изданието на Пламен Старев и Кристиан Минчев, са Батак, Белене, Белица, Ботевград, Бяла, Кайнарджа, Каспичан, Криводол, Малко Търново, Медковец, Приморско Рила, Тетевен, Троян, Тутракан и Хайредин. 
В културно-историческия гид двамата автори посочват, че в продължение на месеци са пребродили много общини. "Видяхме колко много интересни за посещения места може да се окажат на 5-10 километра едно от друго. Профучаваме покрай тях, без да подозираме, че сме на няколко минути или час от крепости, манастири, руини, които са икони на националната ни история и идентичност", пишат те. Пламен Старев и Кристиан Минчев посочват, че общините в тази книга са 17,  но в България те са 265, като скоро ще станат 266. "Всяка от тях има какво до добави към легендата за една от най-старите държави в Европа", допълват авторите.