Русенският салон за красота „ЕР Стил“ предлага световната процедура номер едно: фотоподмладяване, с японска апаратура от последно поколение. Това разказа за „Утро“ собственичката на салона Елина Русева.
Фотоподмладяването се извършва с апарата „Фотора“. Състоянието на кожата се променя видимо, при терапията се премахват пигментни петна и се изглаждат фините бръчки. Резултатите се виждат от първия до третия месец след проведената терапия. Наблюдава се леко уплътняване на кожата, защото се образуват нов колаген и еластин.
Апаратът стимулира кожата сама да произвежда повече колаген и еластин, обяснява Елина Русева. Лицето става по-стегнато, фините бръчици изчезват, тенът става сияен, по-младежки.
Процедурите са с продължителност 30 минути. Дамите може да ги прилагат при лице, шия и деколте. След процедурата е задължителна фотозащита с 50 фактор. Дамите могат да си сложат грим веднага след съответната процедура. Усещането е приятно, няма нито дърпане, нито зачервяване на кожата.

В Салон за красота „ЕР Стил“ предлагат и друга вълшебна терапия: фотоепилация, както и различни други процедури, за които може да научите повече на място: на ул. Петър Берон 5 срещу сградата на общината или на тел. 0887279873.
Facebook: Салон за красота E.R.Style