За близо година активност на пазара на онлайн залозите вече може да се правят оценки какво качество на услугите предлага на своите потребители един модерен букмейкър. Наясно сме какво получават те при регистрация в Sesame като възможности за залози и игра, а също и като оферти от страна на българския оператор. А бонусите в тази платформа за спортни прогнози и хазартни развлечения заслужават внимание. Те няма как да бъдат получени без активен акаунт - без него можем да бъдем само зрители на това, което се случва, но не и реални участници в играта.

Създаването на профил в системата става бързо и безпрепятствено. При Сезам регистрация се преминава през две основни стъпки - при първата се посочва потребителско име и парола, електронна поща и телефонен номер, а при втората вече се предоставят още персонални данни като имена, дата на раждане и точен адрес. Всички данни трябва да бъдат въведени вярно, защото при грешка може да не бъде отворена сметката или по-неприятно - да не бъде позволено теглене при несъответствие в информацията.

Размерът на стартовия депозит определя и бонуса

Още в процеса на Сезам регистрация може да се посочи код, ако е наличен такъв, за усвояване на оферта от компанията. Такава може да се активира и след завършване на действията по създаване на профила. След това е необходимо да се направи и първата вноска в системата, за да може да се започне игра. А размерът на стартовия депозит определя и какъв ще бъде бонусът. Минималната сума за зареждане на сметката стандартно е 10 лева, а за дебитна/кредитна карта - 20. Прагът е съвсем достъпен, но за да се получат повече средства за залози, може да се стартира и с по-голям портфейл.

А при всички варианти стартовият комплимент е свързан с предоставяне от букмейкъра на допълнителни кредити за игра. При начален бонус Спорт например се начисляват 100% на базата на първата вноска, като таванът е 150 лева. След успешна Сезам регистрация другата основна опция е да се поиска старовата оферта за Казино, при която операторът предвижда дори по-висок размер на добавката. Тя може да достигне до 300 лева, като отново депозит до тази сума се удвоява. Освен това се начисляват и безплатни завъртания на някои от топ заглавията в платформата.

Средствата трябва да се разиграят, преди да се изтеглят

Това е задължително изискване от страна на букмейкъра. Още веднъж уточняваме, че след създаване на профил и начална вноска не се подаряват пари, а се начисляват кредити за игра, които трябва да бъдат използвани по предназначение. При това трябва да бъдат разиграни в определен размер, като тези условия са посочени във всяка конкретна оферта. Едва след като се осъществи превъртането, ако бонусът е оцелял, може да се превърне в реални пари, които са готови за теглене. Ако не се спази срокът за използване на средствата, то те се изпаряват от сметката.

А що се отнася до теглене, за да е успешно, трябва да се направи и потвърждение на самоличността. Такава може да се извърши веднага след Сезам регистрация, но това не е задължително, за да започне играта. Преди първото теглене обаче вече е неизбежно да се премине през процеса на верификация, иначе такъв трансфер просто няма да бъда позволен.