Интересно „полуразкритие“ направи в Русе изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев. Както писа „Утро“, бившият журналист и дългогодишна дясна ръка на собственика на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев присъства на сбирката с кандидата за президент Димитър Бербатов.
Изпълнителният директор на разградския клуб се спря за дружески разговор с известния в близкото минало футболист на „Дунав“ Никола Христов. Христов бе на мнение, че ако българите не получават шанс за игра в клубните тимове, няма как да имаме силен национален отбор. Петричев застъпи тезата, че което от нашите момчета „захапе“, винаги ще е титуляр. И даде пример с Кирил Десподов, който се преборил за своето място под слънцето в конкуренцията на бързака от Бундеслигата Текпетей.
Всеки трябва да се докаже, чужденците не са проблем, настояваше Петричев и подчерта, че школата на „Лудогорец“ дава шанс на много наши талантливи момчета.
„Ще ви кажа само малкото име на едно от тях - казва се Филип. Ще чуете за него след няколко сезона. Запомнете го! Този Филип е мегаталант. Скромно и интелигентно момче. Толкова е добър, че дори му направихме генетични тестове. Наистина запомнете това име!“, препоръча изпълнителният шеф на „Лудогорец“.