Изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев похвали феновете на „Дунав“ за джентълменското им поведение.
„Петричев ми поръча специално да поздравя момчетата. Преди мача нямаше време да се махнат пейките в сектора за гости. Огледът после показал, че няма счупена нито една скамейка. Петричев бе впечатлен“, каза за „Утро“ председателят на областния футболен съвет Димитър Димитров-Кулеманс.
Феновете пък останаха силно „впечатлени“ от „гостоприемството“ на разградчани.
„Натикаха ни като сардели в един сектор като дупка без почти никаква видимост. На входа ни проверяваха и опипваха един по един, сякаш сме терористи. На всичко отгоре ни иззеха в тази жега абсолютно всички бутилки с вода! За финал заключиха сектора, за да няма мърдане от него два часа. Все едно се намирахме на стадиона в Сантяго при режима на Пиночет“, разказаха пред „Утро“ момчета от русенската агитка.
Въпреки това феновете, сред които с шалче през врата беше доскорошният футболист на „Дунав“ Мартин Цирков, си устроиха празник. На връщане те спряха около Цар Калоян автобуса с играчите на „Дунав“ и поздравиха с песни своите любимци.
Да припомним - феновете ще подарят сувенири на първия голмайстор през сезона при победен мач за „Дунав“. Наградата ще отиде при Юлиян Ненов.