Пазаруването на компютърна техника онлайн е правилният начин, ако искате да се сдобиете с качествена компютърна техника на изгодна цена. Няма нужда да се борите с тълпите в магазина, да се редите на опашки и да обикаляте за да намерите най-изгодното предложение. Няма нужда да пренасяте закупеното от магазина до вкъщи. То пристига директно до вашия дом или офис, с един клик. Всичко, от което се нуждаете, сте вие, вашият компютър или телефон.

Къде да пазарувате сигурно и изгодно?

Регистрирайки се в A Club – програмата за лоялност на Ardes.bg – ще получите стартови бонус точки и възможност за трупане на нови при следващо пазаруване. Точките можете да използвате като отстъпка при покупка на продукт, включен в месечните оферти на A Club. Друга интересна програма, която брандът развива, е Ardes Affiliate. С регистрация в нея можете да станете афилиейт партньор и да получите свой собствен уникален промо код.

Повече за програмите можете да научите от тук: 

https://ardes.bg/a-club,

https://ardes.bg/a-affiliate

 Регистрацията предполага, че и друг път ще пазарувате от този търговец и за него ще бъде важно да ви задържи като клиент. 

Също така, бихте могли да се регистрирате за да получавате бюлетин с предлаганите промоции.

Някои онлайн магазини издават кодове за еднократна употреба при регистрация за получаване на бюлетина на магазина. За да ги получите, трябва да сте във VIP списъка, известен още като пощенски списък. Регистрирайте се, за да получавате бюлетини от любимите си търговци на дребно, за да можете да получавате кодове за отстъпки и съобщения за продажби, доставени направо във входящата си кутия.

Препоръката ни е да използвате вторичен имейл адрес, така че основният ви акаунт да не бъде затрупан от тези съобщения, защото те биха могли да бъдат много, ако имате няколко регистрации в онлайн магазини. 

При пазаруване във всеки онлайн магазин има възможност за плащане чрез дебитна или кредитна карта, а плащането с карта може да бъде начин да спечелите бонус точки чрез банката, която ви обслужва. Плащането с карта, обаче носи и своите рискове, поради което ви съветваме да бъдете много внимателни при избора на онлайн магазин. Добре е да заложите на търговци, които са отдавна на пазара и освен онлайн магазини имат и физически такива.

Съвети за закупуване на компютърна техника с отстъпка

 Ето и няколко съвета, за това как може да се сдобиете с промо код за отстъпка при пазаруването на компютърна техника онлайн:

Най-старият и проверен начин да получите промоционална цена си остава да поискате отстъпка от търговеца, като се свържете с представител на онлайн магазина, който сте избрали. Разговора с търговеца или негов представител, както и получаването на обратна връзка, гарантира и по-голяма сигурност. Липсата на списък с контакти с представители на онлайн магазина е сигурен знак, че има нещо нередно. Всеки коректен онлайн магазин има списък с представители и специалисти, които са на ваше разположение, за да ви помогнат при избора и поддръжката на закупената от вас стока. 

След като се свържете с представител, обяснете, че пазарувате от няколко сайта и търсите най-добрата сделка. Попитайте дали има някакви отстъпки в момента. Или попитайте дали компанията някога прави безплатна доставка.

Няма гаранция за получаване на отстъпка по този начин, но това е изпитан и верен метод, който работи.

Най-лошото, което могат да кажат е „не“.