Конкуренцията на хазартния пазар изисква от операторите да действат иновативно и да предлагат помощни инструменти на потребителите. За да отговори на наложените стандарти, новият букмейкър в България се снабди с удобни приложения за операционните системи iOS и Android. Всеки, който има 18 години, може да свали betano mobile и да участва в игрите, когато пожелае. Апликацията е напълно безплатна и съдържа всички услуги, които са налични и в настолния уебсайт.

Как да изтеглим мобилното приложение за iPhone

Гръцката компания за онлайн залози притежава надеждна апликация за операционната система на Apple. Достъпна е за сваляне на софтуери с версия iOS 12.0 или по-нова и заема около 180 MB от паметта. Времето за теглене и инсталиране е сведено до няколко секунди, без да са нужни действия от Ваша страна.

За да се сдобиете с Betano Mobile за iPhone, посетете App Store. Следва да напишете “Betano Online” в полето за търсене и пред Вас ще изскочи програмата на Stoiximan Services. Интересен факт е, че окупира челните позиции в категория “Спорт” и се радва на положителни коментари. Има рейтинг 4.9/5.0, след като стотици ползватели са упражнили правото си на вот.

След като софтуерът бъде инсталиран, ще получите икона за директен вход от работния плот. За разлика от мобилната версия, логин сесията се съхранява за по-дълъг период, което предотвратява честото влизане в сметката с юзърнейм и парола.

Каква е разликата при теглене на апликацията за Android

Операционната система на Google е най-използваната в света. Затова Betano предоставя приложение за нея, което не изразходва много памет и не затруднява работата на устройството.

Основната разлика при изтеглянето на апликацията за Android OS идва от липсата ѝ в Google Play. Това се дължи на строгите рестрикции, които са наложени от Google срещу разпространението на хазартни програми.

Ако искате да свалите софтуера, трябва да посетите мобилния уебсайт на Betano. Следва да изберете “iOS и Android” от основното меню и да натиснете бутона “Download”. Системата ще изиска бързо редактиране на настройките за защита и позволяване на файлове от други места да се инсталират на телефона. След като сте изпълнили това условие, се върнете към Betano.apk и следвайте зададените инструкции. В рамките на няколко секунди приложението ще бъде инсталирано и ще получите неограничен достъп до залозите.

Какво включва мобилната апликация на Betano

С приоритет се разглеждат спортните залози, особено тези на футбол, тенис и баскетбол. Благодарение на мобилното приложение можете да залагате навсякъде и да контролирате фишовете си с Cash Out. По този начин ще се чувствате спокойни за залозите и ще ги прекратите, ако не се развиват по план.

Друго предимство на мобилната апликация е свързано с дистанционния достъп до мачове на живо. Излъчват се хиляди такива всеки месец, а достъп до тях имат регистрирани потребители с текущ баланс.

Освен това ще се насладите на мобилните казино игри, поделящи се в няколко категории. Публикувани са 500+ слота на доказани провайдъри, видео покер игри и забавления на живо, чиито раздавания се извършват от професионални крупиета.