Волейболистите старша възраст на „Дунав“ постигнаха втора победа в първенството на регион „Добруджа“. В първия кръг възпитаниците на треньора Красимир Миронов победиха „Исперих“ у дома с 3:0, а във втория надделяха със същия резултат срещу „Перун“ във Варна.
Големият мач за юношите ще е тази неделя, когато ще посрещнат в дербито на групата отбора на „Черно море“ /Вн/. Срещата ще започне в 14 часа. 
В същото време не стихват коментарите за страхотния двубой, направен от мъжкия тим на „Дунав“ при гостуването на „Нефтохимик“. Момчетата загубиха с 2:3, но дадоха всичко от себе си срещу един от претендентите за титлата. В момента дунавци, чийто старши треньор Пламен Христов сформира отбора на пожар, са на девето място.
Но какво казва регламентът за провеждане на първенството с оглед задачата пред състава да остане в елита на българския волейбол.
След изиграване на 22 мача първите 4 отбора ще се класират за плейофите. Последните 4 - към момента това са „Локо“ /Пд/, „Берое“, „Славия“ и „Раковски“ /Севлиево/, ще се срещнат в допълнителен турнир. Първият от тези отбори ще се срещне в плейаут за оставане в Супер Волей срещу втория отбор от Висшата лига. Другите 3 ще отпаднат от елита.