Ресторант „Тапас“ в квартал „Чародейка“ ще бъде домакин на традиционния конкурс „Топ лица на Русе“, който дава възможност на млади хора да покажат красотата и таланта си.
Това е 18-ото издание на конкурса, който отдавна е неизменна част от светския живот в Русе. Разбира се, тази година ще се проведе в по-различна обстановка заради противоепидемичните мерки, но те ще бъдат спазени, без това да се отрази на атрактивността му, обещава организаторът Димитър Увалиев, управител на Модна агенция „Прима“.
Една от промените е, че заради изискването заведенията да затварят в 23 часа, конкурсът ще започне в 19.30 ч, а гостите и участниците ще трябва да покажат документ за зелен сертификат за ваксинация, преболедуван вирус или направен тест в последните 48 часа. 
Винаги трябва да се търси вариант, естествено спазвайки наложените мерки, но не може да се откажем и да не правим нищо. Важно е да се търси начин културният живот да се съхрани, коментира Димитър Увалиев. 
Конкурсът ще се състои в три кръга. В първите два моделите ще дефилират в официални дрехи и по бански костюм, а в третия ще демонстрират талантите си и те ще имат солидна тежест при определяне на победителите. Миналата година победители бяха певецът Марио Николов и Дима Борисова, която демонстрира своите коафьорски умения. Сега сред участниците отново има певци, но и  брейкденсъри и други танцьори.