Централният нападател на „Дунав“ Александър Кирилов тренира вече при малко по-големи натоварвания. Както е известно, той получи много тежка травма в коляното и премина през сериозна операция.
„Като футболист преживях абсолютно същия кошмар с такава контузия. Знам какво е в сърцето му и че е малко притеснен. Разчитаме, че Алекс ще направи добра зимна подготовка и че през пролетта ще бележи много голове“, каза за „Утро“ треньорът Мартин Цирков. 
„Чувствам се много добре. Тренирам по малко с отбора, вече започнах да се готвя отделно и индивидуално с топка. Всеки ден съм във фитнеса. Надявам се, че бързо ще възвърна формата си. Гледах всички мачове на тима през сезона дотук. Намирам, че „Дунав“ израсна много и че играе като отбор, като колектив. Разбира се, виждам и някои грешки, но по-добре ще е да ги изчистваме отсега, вместо да правим корекции в движение, когато влезем във Втора лига. Чакам с нетърпение деня, когато пак ще изляза на терена с екипа на „Дунав“, каза за „Утро“ талантливият централен нападател.