Арман Бабикян води листата на коалиция „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ в Русе, стана ясно при регистрирането й в Районната избирателна комисия. Така един от членовете на „Отровното трио“ става вторият лидер на коалицията, който ще се опита да подобри резултата й в Русе. Преди него на изборите на 11 юли с тази задача се беше заела Татяна Дончева, но не събра гласове за мандат.
Арман Бабикян познава добре Русе. Той бе човекът, който бе част от двете успешни кандидаткметски кампании на Елеонора Николова на извънредните избори през 2002 и на редовните през 2003 година, като на втория вот Николова спечели на първи тур с безпрецедентните 72%.
14 кандидати са вписани в листата на коалицията. На второ място в нея е смятаната до вчера за сигурен водач Валентина Василева-Филаделфевс - родената в Сливен председателка на Единната народна партия, която на 4 април беше избрана за депутат в 45 Народно събрание от 25 МИР в София. Първото местно име в листата е областният координатор на коалицията Константин Георгиев, следван от Зорница Дикова-Ранева. Прови впечатление отсъствието на участвалата в двете предишни кампании през годината модна дизайнерка Първолета Чавдарова Иванова-Летиция.
„Много хора, които и преди бяха в нашата листа, отново намериха място. Ние ще имаме позитивна кампания и ще се съобразим с ковид ситуацията“, коментира Зорница Дикова-Ранева, която заедно с областния координатор Константин Георгиев и Радостина Андреева внесе в РИК документите за регистрация.
Ето и цялата листа:
1.  Арман Бабикян
2.  Валентина Василева-Филаделфевс
3.  Константин Георгиев 
4.  Зорница Дикова-Ранева
5.  Кристиян Георгиев 
6.  Радостина Андреева
7.  Владислав Ников
8.  Светослав Вълчев
9.  Анатоли Костадиов
10. Веселина Йорданова
11. Георги Тодоров
12. Радослав Радоев
13. Ивайло Коцев
14. Стефан Шишков